ریست هاست در آنلاین سرور

با سلام و احترام

گاها برای شما نیز پیش می آید که بخواهید کلیه اطلاعات هاست خود را حذف و یک هاست جدید و بدون اطلاعات داشته باشید و برای این مورد نیاز باشد که تیکت بدهید و دچار پیچیدگی های آن بشوید .

ما در آنلاین سرور این مورد را خودکار کرده ایم و میتوانید به راحتی از پنل کاربری خود اقدام به ریست هاست خود نمایید .

برای این مورد حتما از هاست خود بک آپ بگیرید و از کاری که میکنید مطمئن باشید ، چون با ریست هاست کلیه اطلاعات هاست شما از بین خواهد رفت و مانند روز اول که هاست را خرید کرده اید خواهد شد .

برای انجام این مورد به بخش سرویس های من در پنل کاربری خود بروید.

وارد هاستی که قصد ریست آن را دارید بشوید همانند تصویر زیر :

روی گزینه ریست هاست سمت چپ کلیک بفرمایید و وارد صفحه زیر بشوید :

هاستی که میخواهید ریست بکنید را انتخاب نمایید و سپس بر روی گزینه ریست هاست کلیک نمایید .

۲ بار از شما تایید گرفته خواهد شد که آیا مطمئن هستید که میخواهید هاست ریست بشه و با ریست هاست کلیه اطلاعات حذف خواهد شد و در صورتی که از اینکار مطمئن هستید میبایست هر دو بار تایید بفرمایید .

سپس به صفحه زیر منتقل میشوید و به شماره ای که در پنل دارید پیامک ارسال خواهد شد که در آن کد تایید وجود دارد :

کد تایید را وارد نمایید (اگر کدی برایتان ارسال نشد ، میتوانید این کد را از همکاران ما از طریق تیکت دریافت نمایید ) و سپس بر روی گزینه ادامه کلیک بفرمایید .

چند ثانیه ای را باید منتظر باشید تا هاست فعلی حذف و هاست جدید ایجاد بشود .

سپس با تصویر زیر رو به رو خواهید شد که نشان دهنده انجام شدن درست مراحل است و هاست شما ریست شده است .

خوشحالیم که بتوانیم یک مورد دیگر را نیز به صورت خودکار در آنلاین سرور بدون دخالت در هر ساعت از شبانه روز انجام بدهید .

کمکی اگر نیاز بود بفرمایید تا همکاران ما بررسی کرده و انجام وظیفه کنند .

ارسال نظر

دو × 4 =